Тарелки от EPS

Опаковки от EPS(Експандиран полистирен)

тарелки от стереопор

Предлагаме широка гама висококачествени подложки от екструдиран полиститен (тарелки), произведени по последни технологии.

Експандираният полистирен (EPS) е изкуствен полимер със затворена структура на решетка от пълни с въздух сферични частици. Той е микропорест изкуствен органичен материал, 90% от обема на който е въздух, затворен в сфери от решетката на полимера (приблизително 5109 в 1 м³). EPS, познат също така като стиропор. Запазва топлината на ястията и е подходящ за твърди храни.  Предлагат се в различни размери и форми.

Подложките са подходящи за опаковaнe на различни видове продукти: готови храни, месо и месни произведения, някои млечни продукти, риба, сладкиши, сушени и пресни плодове, ядки, яйца, гъби и други. Моделите могат да бъдат в различни цветове, принтвани от едната страна, ламинирани или да абсорбират течностите отделени от охладените продукти. Чрез специална технология изполвана при производството на подложката течността се просмуква в нея и няма допир с продукта, което запазва неговите качества и удължава годността му.


Принтирани и цветни тарелки от EPS

Подложките се произвеждат в различни цветове и върху тях може да бъде принтирано Вашето лого, даден текст или графика. Всичко това прави възможна изработката на индивидуален проект с цел открояване на даден продукт.

Абсорбиращи тарелки от EPS

Предлаганите от нас абсорбиращи тарелки са подходящи за опаковане на охладени меса, риби и други продукти отделящи течности. Перфорираното им дъно позволява просмукване на течността в самата подложка, което гарантира по-дългото съхранение на продукта и свежия му вид.

Кутии за хамбургери, пици и готови храни от EPS

Подходящи са за опаковане на твърди храни, като запазва топлината и качеството на продукта.

Кутии за опаковане – страница – купи и контейнери

Кутии от OPS, PS, PP и PET кутиите са много подходящи за плодове, зеленчуци, ядки, салати, супи, готови храни, торти, рула, сладки и много други. Предлагат както прозрачни така и в различни цветове.

Купи за еднократна употреба от полипропилен (PP)

Кутии за еднократна употреба

Удобни съдове за опаковане на супи, ястия, стъргани салати, майонезени и млечни сосове, рибни салати, маслини и други подобни продукти. Затварят се надеждно с подходящ капак, така че да се транспортират от клиента без да причиняват разливане и замърсяване. Намират основно приложение в супермаркети и производствени цехове. Предлагат се в различни размери и форми.

Свалете PDF файл със видове тарелки от EPS.

За контакти:

Тел: 0888 448 807
Тел: 0885 517 523
Тел/Факс: 082/845-342

Адрес: Русе 7000 - Техноресурс база 1Тарелки от ЕПС

За контакти