Кутии за опаковане в модифицирана атмосфера - PP (полипропилен)

Кутии за опаковане модифицирана атмосфера

Опаковането в модифицирана атмосфера (МАП) открива изцяло нови възможности за съхранение на бързоразвалящи се продукти, предлагайки предимства като - по - малко бактерии, по - добър външен вид и по - дълъг срок на годност.
Употребата на защитна атмосфера при опаковането на храни е вече широко разпространена. Въздухът се замества с един единствен газ или със смес от различни газове като азот, кислород и въглероден диоксид. По този начин, в зависимост от нуждите, се намалява или увеличава съдържанието на кислород, което кара продуктът да изглежда по-свеж и увеличава срока му на съхранение. Така нареченият EVOH слой може да бъде вграден в опаковката, което предотвратява проникването на кислород.

Кутии за опаковане

Кутиите за опаковане на месо и месни про-дукти са перфектно решение при Модифицирано Атмосферно Пакетиране (МАП). Те осигуряват оптимална защита по цялата верига - производство-транспорт-склад на хранителните продукти, за които призводителят иска да осигури възможно най-дълъг срок на годност при продажбата им в магазини, супермаркети и хипермаркети. Дали ще бъдат различни видове охладени меса, кайма, риба или полуготови и готови за консумация храни - продуктите остават пресни възможно най-дълго време.
1. Подходящи за Модифицирано Атмосферно Пакетиране (МАП) за постигане на възможно най-дълъг срок на годност.
2. Оптимална ефективност при транспорт благодарение на модулните размери на чинийките.
3. Приложими при всички реномирани марки машини за опаковане с херметично залепване на фолиото към чинийката (трей силъри).
4. Приложими при опаковане без или с бариерни фолия.
5. Висока издръжливост благодарение на специфичния оребрен дизайн на стените.
6. Възможност за прилагане на абсорбиращи подложки.
7. Богато разнообразие от форми, обеми и цветове - 7 цвята и 5 различни дълбочини.

За контакти:

Тел: 0888 448 807
Тел: 0885 517 523
Тел/Факс: 082/845-342

Адрес: Русе 7000 - Техноресурс база 1

За контакти